Volwassenen (18+)

Volwassenen 

Volwassenen training ongeacht je niveau. Ben je een beginner, gevorderd, recreatief of wedstrijdtennisser? Van Hal Tennis biedt op elk niveau dezelfde kwaliteit training. 

Een team van gediplomeerde en ervaren leraren zullen samen met jou doelen maken om je niveau te verbeteren en vooral veel plezier te halen uit deze mooie sport. Alle soorten lessen zijn mogelijk van groepslessen tot privé-trainingen. Ons team zal er alles aan doen om jouw spel te verbeteren. In de groepslessen zullen de leraren rekening houden met de individuele doelen van de spelers.  

Door onze samenwerking met HEAD is het mogelijk om de nieuwste rackets van een A merk te testen en spelen wij met de beste ballen die er zijn. Op verzoek is het mogelijk om video opnames te laten maken en te analyseren met de leraren.  

Naast het vaste technische arsenaal zullen de trainers bezig zijn met wedstrijdvoorbereiding zoals tactiek, mentaliteit en spelinzicht en voetenwerk. Met een lesmethode gemaakt door het team is het gegarandeerd dat plezier en niveau te combineren is om alles op een hoger niveau te brengen.