Tennispark Hanenburg

Tennispark Hanenburg

Tennispark Hanenburg is in 1927 opgericht door de familie Delboy. Als liefhebbers van de sport ziet de familie er nog steeds op toe dat tennis hoog in het vaandel staat en het gemoedelijke karakter van het park behouden blijft.

De tennisvereniging maakt gebruik van de banen van Tennispark Hanenburg. Dit is een uniek gelegen en sfeervol tennispark in de Bosjes van Pex aan de Daal en Bergselaan 3. Het park Hanenburg heeft gravel en all weather smash courtbanen. Deze liggen beschut en zijn allemaal verlicht. Een fulltime groundsman verzorgt de banen, zodat de kwaliteit altijd uitstekend is. In het gezellige clubhuis kan iedereen, ook buiten speeltijd, terecht voor drankjes en hapjes, maar ook om lekker te eten. Vanaf het terras kun je kijken naar de tenniswedstrijden op de centraal gelegen banen.


Haagse Tennisvereniging Hanenburg 

HTV Hanenburg is een middelgrote tennisvereniging. Het spelersniveau varieert van beginner (9) tot vergevorderde competitiespeler (3). Voorop staat altijd de gezelligheid en de sportiviteit.

HTV Hanenburg heeft speelmogelijkheden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 23:00 uur en in het weekend tot 17:30 uur. Leden kunnen op deze tijden vrij spelen, maar de vereniging organiseert ook verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld Rackettrekavonden, clubkampioenschappen, laddercompetities en vele gezelligheidstoernooitjes van een avond of een dag. Naast een sportieve uitdaging bieden deze activiteiten de mogelijkheid om snel tennispartners te vinden.

Jeugdleden zijn enorm belangrijk bij HTV Hanenburg. Zodoende is een lesser op het park t/m 17 jaar oud, zijn of haar eerste jaar bij de vereniging altijd gratis lid. 

Alle informatie over de vereniging HTV Hanenburg vind je op www.hanenburg.com Alle informatie over het tennispark vind je op www.hanenburg.nl